Dodiez.ro

Cum funcționează?

Cum funcționează?

Ești elev?


3 pași simpli spre lecția ta de muzică

Găsește un profesor
Folosește motorul de căutare din partea superioară a paginii și găsește profesorul care să îți îndeplinească toate cerințele. În cazul în care ai întrebări suplimentare, noi îți stăm la dispoziție cu îndrumare la adresa: contact@dodiez.ro

Contactează profesorul
După ce ai găsit profesorul potrivit, trimite-i un mesaj prin formularul de contact. Faci asta din anunțul adăugat de profesor, din secțiunea: „Mesaj către profesor. Profesorul îți va răspunde cel târziu în 48 de ore și vei putea să începi lecțiile de muzică.

Programează lecțiile
În funcție de disponibilitate și progresul pe care vrei să îl înregistrezi, achiziționează lecțiile și programează-le împreună cu profesorul tău.


Ești profesor?


Înscrie-te pe platformă
Folosește funcția de Login/Register din partea superioară a paginii pentru a te înregistra pe platformă. După ce vom primi notificarea de la tine, noi luăm legătura pentru a stabili câteva detalii administrative, îți vom pune la dispoziție ghiduri și alte materiale pentru o bună acomodare pe platforma și să îți vom răspunde la orice întrebare ai avea despre funcționalitățile din site.

Creează-ți anunțul
Completarea anunțului este un pas extrem de important pentru că reprezintă cartea ta de vizită pe platformă. Noi ne-am gândit ca acest proces să fie cât mai interactiv, iar rezultatul să fie unul reușit, așa că îți venim în ajutor cu un format prestabilit și poze de copertă.

Începe să predai
Platforma îți oferă cadrul perfect ca tu să îți oferi serviciile într-un mod organizat, adaptat timpurilor și sigur. Am pregătit pentru tine un dashboard al profesorului unde vei avea la dispoziție un calendar cu lecțiile programate, statutul plăților, o statistică a activității tale pe platformă și multe alte funcționalități.