Dodiez.ro

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Politica privind procesarea datelor cu caracter personal

www.dodiez.ro este denumirea comercială a DODIEZ PLATFORM S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Strada Turda Nr.129, bl.1, sc.1, et.3, ap.12, sector 1, Bucuresti, CUI: 43528558, Nr. înregistrare: J40/179/2021, denumită în continuare “societatea”.

Navigarea pe site-ul www.dodiez.ro reprezintă acceptul dvs. privind politica de prelucrare a datelor cu caracter personal din partea companiei noastre.

1. Introducere 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, societatea are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi. 

Când utilizezi DoDiez.ro și îți creezi un profil de elev, DoDiez.ro colectează și prelucrează o serie de date cu caracter personal, ca operator de date. 

Prelucrăm date cu caracter personal în scopuri generale:

1.1. În calitate de elev pe DoDiez.ro vei putea primi lecții.  

1.2. În calitate de elev pe DoDiez.ro vei beneficia de un serviciu bun și vei primi oferte personalizate.

1.3. Ne rezervăm dreptul să îmbunătățim și să dezvoltăm produsele și serviciile noastre în beneficiul elevilor de pe DoDiez.ro 

2. Tipuri de informații 

Atunci când te înregistrezi ca elev pe platforma la DoDiez.ro, noi colectăm și procesăm următoarele informații: 

  • Adresa de e-mail 

  • Parola

  • Numărul de telefon

  • Adresa ta de domiciliu

  • Istoricul lecțiilor tale

  • Istoricul plăților 

  • Urmărirea în legătură cu abonarea și dezabonarea la primirea buletinelor informative (Newsletter)

  • Informații criptate despre cardul de credit pentru plata lecțiilor 

  • Data de naștere 

3. Scopuri

Procesăm informațiile tale în următoarele scopuri: 

3.1. Predarea de lecții de muzică

Pentru a putea primi lecții, informațiile și adresa ta de contact vor fi transmise profesorului ales. Informațiile tale nu vor fi transmise niciodată altor profesori fără consimțământul tău. 

3.2. Servicii legate de predarea lecțiilor

Folosim informațiile tale pentru a putea lua legătura cu tine, ca elev, și pentru a te putea ajuta atunci când ne contactezi la birou cu întrebări, încât să îți putem asigura cele mai bune condiții posibile pentru desfășurarea lecțiilor tale. 

3.3. Marketing și publicitate 

Folosim adresa ta de e-mail pentru a trimite buletine informative cu conținut de marketing, știri despre DoDiez, pentru a îți trimite oferte despre produse noi și alte campanii relevante.  

3.4. Dezvoltarea conceptului de afaceri

Utilizăm informațiile tale  în scopuri statistice și analitice, încât să putem îmbunătăți produsele DoDiez.ro și să îmbunătățim experiența ta ca elev. Acestea pot fi, de exemplu, informații generale despre durata lecției, pachetele de lecții achiziționate etc. 

3.5. Respectarea legii și a altor scopuri legitime 

Folosim informațiile tale prin: 

  • Obligația de a documenta activitatea către autoritățile legale.

  • Încheierea contractelor de colaborare.

  • Gestionarea întrebărilor și reclamațiilor de la elevii și profesorii înregistrați, precum și în cazurile de conflict între elevi, profesori și DoDiez.ro.

  • Sondaje statistice și inventare ale pieței muzicale private. 

3.6. Plăți 

Folosim informațiile tale pentru a finaliza plata pentru lecții și pentru a asigura facturarea serviciului DoDiez.ro, care permite achiziționarea lecțiilor atât imediat, cât și în rate.

3.7. Prin completarea datelor din formularul de contact, vizitatorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a societății, și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus.

4. Acceptul este voluntar

Când colectăm informații personale direct de la tine, ne furnizezi voluntar informațiile personale, încât să poți accesa serviciile pe care le oferim. Nu ești obligat să ne furnizezi informațiile personale, dar consecința va fi că nu te vei putea înregistra pe platforma ca elev și, prin urmare, nu vei putea contacta profesori și primi lecții. De asemenea, îți asumi responsabilitatea furnizării de date personale corecte în scopul mai sus menționat. 

5. Divulgarea informațiilor personale 

5.1. Concursuri

Transmitem informații personale selectate atunci când este necesar pentru a trimite un premiu fizic unui câștigător al unui concurs. Informațiile personale vor fi utilizate de terță parte în legătură cu desemnarea premiului. Baza legală pentru divulgarea informațiilor tale personale sunt interesele legitime ale DoDiez.ro dacă câștigați un premiu, cf. Ordonanței privind protecția datelor art. 6 alin. 1, litera f și § 6, alin. 1 din Legea privind protecția datelor. 

5.2. Sprijin public pentru predare 

Atunci când DoDiez.ro este obligat să dezvăluie informații personale în conformitate cu legea sau pe baza unei cereri legitime din partea autorităților publice, baza legală pentru divulgare este atunci o cerință legală, cf. Art. 6 alin. 1, litera c și § 6, alin. 1 din Legea privind protecția datelor. 

5.3. Consultanți externi și afiliați internaționali

Consilierilor externi, dacă este nevoie, cf. Art. 6 alin. 1, litera f și § 6, alin. 1 din Legea privind protecția datelor. Interesele legitime ale DoDiez.ro sunt de a putea primi sfaturi. 

6. Perioada de stocare a datelor

Stocăm informații personale despre tine atâta timp cât trebuie să îndeplinim scopurile menționate mai sus. Cu toate acestea, informațiile personale vor fi șterse automat dacă nu înregistrăm faptul că tu, în calitate de utilizator, ai fost activ cu unul dintre produsele noastre în ultimele 18 luni. Stocarea este în conformitate cu normele privind evidența contabilă și limitarea răspunderii penale și delictuale (termene absolute), dacă este cazul. Dacă acest lucru nu este relevant, vom șterge informațiile personale în prealabil. Perioada minimă de depozitare conform Legii contabilității este p.t. anul calendaristic curent plus 5 ani. 

7. Drepturile tale

Când prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul tău, ai dreptul de a revoca consimțământul fără consecințe negative pentru tine. Cu toate acestea, decizia ta ulterioară de a îți retrage consimțământul nu afectează prelucrarea sau divulgarea datelor cu caracter personal înainte de revocarea consimțământului. 

Ai - cu limitările legii - anumite drepturi, inclusiv: 

  • Dreptul de a accesa informațiile personale. 

  • Dreptul la schimbarea datelor cu caracter personal incorecte. 

  • Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal. 

  • Dreptul la date cu caracter personal limitat. 

  • Dreptul la portabilitatea datelor. 

  • Dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv în legătură cu luarea deciziilor individuale automatizate. 

Dacă dorești să utilizezi unul sau mai multe dintre drepturile de mai sus, poți contacta biroul nostru. 

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate online sau fizic la adresa societății vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, sau chiar de ștergere a lor în totalitate sau parțial, astfel:

  • Rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte.

  • Transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

  • Notificarea către terții cărora le-au fost dezvaluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

8. Date 

Folosim „custom și lookalike audiences” pentru marketing personalizat pe Facebook și Instagram, folosind această funcție, în unele cazuri, putem partaja datele dvs. cu Facebook. Toate serviciile sunt utilizate în scopuri de publicitate și marketing, cu scopul de a face ofertele de la DoDiez.ro mai atractive. Îți luăm în serios dreptul la protecție a datelor, deoarece te poți opune utilizării tuturor serviciilor și te vom informa în prealabil despre aceste referințe privind protecția datelor. Baza legală pentru procesele de prelucrare a datelor menționate mai sus se găsește în art. 6 alin. 1, lit. f în DS-GVO. Prin informațiile din aceste referințe privind protecția datelor și dreptul tău de a te opune, dreptul tău la protecția datelor este protejat în mod adecvat. Poți dezactiva utilizarea marketingului personalizat în orice moment, trimițând un e-mail la contact@dodiez.ro.

9. Date ce pot fi partajate cu Instituții ale statului

Informațiile vizitatorului, cu caracter personal, pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecatoresti și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

10. Consimțământ

Prin citirea acestei politici ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.