Dodiez.ro
Alberto Balog

Alberto Balog

Învață să cânti la pian, într-un mod inovativ, simplu și rapid!

Bună, numele meu este Balog Alberto, am 23 de ani, și sunt multiplu premiat național și internațional în concursurile de pian.

 

· Ce te poți aștepta de la modul meu de predare?

Cel mai important lucru e ca elevul, să se simtă cât mai confortabil și relaxat, sunt criterii definitorii pentru o bună colaborare. Sunt tipul de profesor care pune bunăstarea elevului în prim plan. Principii profund cultivate, în conferințe și workshopuri din afara țări. Tot cu ajutorul acestor proiecte internaționale mi-am însușit diferite metode didactice, inovative și eficiente.

 

Despre experiența mea ca profesor.

Am o experiență în artele predatului muzical de 3 ani, predau pian și teorie muzicală persoanelor de toate vârstele începând cu copii de 6 ani, până la persoane vârstnice (nu e niciodată prea târziu). Predau pian pentru toate nivelele educaționale. Pentru persoanele care doar vor să învețe sa cânte la pian, la un nivel casual, până la persoane care doresc sa facă performanță.

 

Istoricul meu profesional

Aventura mea în lumea muzicii, a început la o vârstă fragedă de 5 ani. Înca chiar din clasele primare munca mea a fost răsplătita cu nenumărate premii în concursurile naționale și internaționale. După, absolvire liceului de muzică din Baia Mare, și Academiei de muzică, Gheorghe Dima, Cluj-Napoca, toate informațiile și experiența dobândită în toți anii aceștia au fost canalizate spre elevii cu care lucrez.

Trimite-mi un mesaj dacă vrei să auzi mai multe și putem avea o discuție relaxată. Abia aștept să te întâlnesc!

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Specializare jazz
  • Peste 3 ani experiență
  • Conservator

Video prezentare

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Gheorgheni

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!