Dodiez.ro
Anca Cornelia Diaconu

Anca Cornelia Diaconu

Învață să cânți la unul dintre cele mai populare instrumente. Pianul!

Predau Pian și Teoria Muzicii de aproape 10 ani, elevilor de orice nivel, cu varsta de peste 6 ani.

Ce vă puteți aștepta de la modul meu de predare? 

Ca și gen, voi aborda în mare parte repertoriul muzicii clasice. La cererea elevului, putem studia melodiile sale preferate precum coloane sonore din filme/desene animate, muzică ușoară, etc., pornind de fiecare dată de la o paritură. Vom dezvolta latura muzicală și pianistică a elevului prin exerciții de agilitate și de memorie utilizând diverse metode și tehnici dedicate fiecărei probleme în parte.

Din proprie experiență, recomand să ne întâlnim măcar o dată pe săptămână, iar între aceste ședințe elevul să studieze acasă ce am lucrat la oră. Vom avansa mult mai ușor dacă există studiu individual din partea elevului.

Cum funcționează la început cu un nou elev? 

La prima oră de pian, vom învăța cum funcționează instrumentul, care este poziția când cântăm la pian, după care vom învăța treptat să citim note de pe partituri. Orele vor fi interactive, alternând studiul pieselor noastre cu fel și fel de jocuri (cartonașe colorate cu întrebări și provocări muzicale, jocuri de memorie, etc.)

Istoricul meu profesional 

Studiez pianul de la varsta de 5 ani. Am absolvit Liceul de Muzica „Tudor Ciortea” Brașov, Facultatea de Muzica din Brașov (Licență +1 an master) și Conservatorul superior de muzică „Oscar Espla” Alicante, Spania (1 an Master). Predau de aproximativ 10 ani Pian și Teoria muzicii. Am realizat numeroase recitaluri în țară și în străinătate, având contact cu diverse culturi și stiluri de învățare.

Pe lângă pian, un alt instrument cu claviatură la care cânt este orga. Aproape săptămânal cânt la diverse orgi ale Bisericilor fortificate din Jutețul Brașov, având colaborări cu diverși artiști, susținând concerte pentru turiști și alte evenimente locale.

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Conservator
  • Peste 10 ani experiență

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Noua

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!