Dodiez.ro
Corina Ignat

Corina Ignat

”Cuvintele reprezintă mai mult decât ce este scris pe hârtie. Este necesară vocea umană pentru a le insufla o semnificație profundă.” - Maya Angelou.

Mă numesc Corina. De peste 8 ani îmi împărtășesc pasiunea pentru operă și canto clasic cu studenți de toate vârstele și nivelurile. 

La ce vă puteți aștepta de la modul meu de predare: 

Îmi place să împletesc predarea tuturor elementelor care țin de dezvoltarea elevului ca artist în acest domeniu, elemente precum tehnica, interpretarea, pronunția, înțelegerea limbii și conectarea emoțională cu muzica! Îmi place să păstrez pe cât se poate un echilibru între un mod distractiv și unul educațional de predare. Sunt de părere că studiul trebuie să fie în primul rând privit cu plăcere și pasiune pentru ca mai departe să ducă natural la disciplină.  

În funcție de necesitățile elevului (pregătirea pentru un examen, o audiție, un concurs, etc.), voi adapta modul de evaluare. Vom construi împreună un plan ca elevul să poată beneficia la maxim de lecții și să își poată atinge scopul!  

Atunci când predau, insist întotdeauna pe naturalețea vocii. Vocea nu trebuie forțată, trebuie îngrijită, ascultată și îndrumată fără forță. În cadrul elementelor tehnice, vom lucra pe respirație, relaxare și impostarea corectă a sunetului. 

Pentru un parcurs optim, recomand și studiul individual. Voi învăța elevul tehnici de studiu individual și organizare ca să îi fie cât mai ușor și plăcut. 

În funcție de scopul personal, voi recomanda frecvențe diferite ale lecțiilor. 

Cum funcționează colaborarea cu un nou elev: 

Vom avea o primă lecție în care ne vom cunoaște și vom descoperi necesitățile elevului. Dacă elevul este mulțumit, putem discuta împreună un program convenabil amândurora. După prima lecție, în mod obișnuit recomand un pachet de lecții deoarece este mai convenabil ca preț și organizare, dar această decizie stă în mâinile elevului. Lecțiile vor avea loc online.  

Experiența mea ca profesor: 

Predau canto de aproape 9 ani elevilor de toate vârstele. Am predat în Dublin, Irlanda individual și la două școli diferite de muzică, Dublin School of Music și Dun Laoghaire School of Music. În principiu prefer nivelul începător deoarece îmi place să creez o bază, dar acest lucru nu este obligatoriu. 

Istoricul meu profesional: 

Am absolvit facultatea Royal Irish Academy of Music, Trinity College Dublin unde am studiat canto clasic timp de 6 ani. Acolo mi-am obținut diploma de licență și master-ul. 

În timpul studiilor am cântat cu companii de operă precum Irish National Opera și Wexford Festival Opera, am câștigat diverse premii și concursuri și am predat în paralel.  

 

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Conservator
  • Peste 7 ani experiență

Video prezentare

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Vatra Luminoasa, Iancului

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!