Dodiez.ro
Diana Corjin

Diana Corjin

Flautul - instrument suav

Flautul - instrument suav este cursul al carui instrument ii poarta numele. Dupa o lunga experienta de invatare de la profesori cu experienta solistica dar si pedagogica, am decis sa imbin aceste doua experiente si sa le ofer o noua viziune asupra a ceea ce inseamna studiul unui instrument muzical. Poate ca sperie afirmatia ,,studiul unui instrument muzical", dar impreuna o vom descoperi si realiza cu placere, intr-un mediu minunat, bland cu sufletele fragede. Va astept :) ... sa ne incantam sufletele!

Legătura complexă dintre muzică și emoție este un aspect esențial al experienței muzicale. Cunoscând elementele determinative ale limbajului muzical, decodarea mesajului artistic va fi realizată mult mai uşor şi corect din punct de vedere al sensului propus de către compozitor. Interpretul trebuie să fie conştient de sensurile atribuite textului muzical de către autor, identificându-şi astfel sensibilitatea cu cea a partiturii. Factorii intrinseci ai discursului muzical care elicită emoții sunt înglobați în partitura muzicală și sunt cei care fac parte din categoria indicațiilor de expresie, și anume: tempo, paletă dinamică, sincronizare, intonație, articulație, timbru, vibrato, susținere și pauze. Interpreții manipulează în mod conștient aceste resurse expresive pentru a evidenția conținutul emoțional al unei lucrări muzicale.

Ce este diferit in activitatea mea? Am avut norocul de a participa la lectii si masterclass-uri unde am obtinut informatii pretioase din alte zone pentru a evolua intr-un mod sanatos si de a le transmite mai departe iubitorilor de muzica si de frumos. Sunt o persona entuziasta si vesela, pornesc cu pasi mici spre teluri inalte!!

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Peste 3 ani experiență
  • Alte studii superioare
  • Conservator

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Micro 18

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!