Dodiez.ro
Eusebiu Munteanu

Eusebiu Munteanu

Învață să cânți la chitară, instrumentul numit si mica orchestra

Bună! Mă numesc Eusebiu și cânt la chitară de la varsta de 10 ani . De-a lungul timpului am participat la numeroase concursuri internaționale de chitară clasică si am susținut diverse recitaluri. Pot aborda mai multe genuri muzicale, cunoscand atât chitara clasică cat și chitara electrică. În prezent sunt student la Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti .  

  • Ce așteptări puteți avea ?

Împreună vom învata sa citim note , sa interpretăm partituri si sa asimilăm notiuni de teorie , armonie si forme muzicale. Pe langă muzica clasica putem  învăța si alte genuri muzicale ,diferite coloane sonore cunoscute , dar si tehnici specifice instrumentului precum fingerstyle. Avand o bază stabilă , cu timpul , elevul va fi capabil sa se adapteze genului muzical dorit , fapt ce evidentiaza un parcurs muzical profesional. Elevul va avea acces la diferite materiale ajutătoare precum ilustratii , metode de chitară , exemple audio-video astfel incat evolutia sa va fi rapida si corecta.

  • Cum vor decurge orele?         

Procesul de învățare se va desfășura într-un mediu calm , interactiv, iar eu ma voi adapta dorințelor si nivelulului de performanta dorit de fiecare elev. Locuiesc atat in Focșani (Vrancea), cat si in Bucuresti . In mare parte orele se vor desfasura online, dar prin comun acord si in functie de disponibilitatea fiecaruia , vom organiza si ore in format fizic .  Pentru a profita la maximum de lectiile cu mine , recomand ședințe cu durata de 45 sau 60 de minute. De asemenea , recomand achizitionarea propriului instrument pentru studiul individual al elevului. 

Pentru mai multe detalii nu ezitați să folosiți datele de contact afișate pe platformă ! 

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Conservator
  • Peste 10 ani experiență

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Cișmigiu

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!