Dodiez.ro
Hodis Camelia

Hodis Camelia

Lecții de chitară

Numele meu este Hodis Camelia. Predau chitara Folk cu mare pasiune elevilor detoate vârstele și toate nivelele de peste 7 ani.

· Ce vă puteți aștepta de la predarea mea?

În modul meu de predare, subliniez că trebuie să fie în primul rând distractiv ca elevul să învețe să cânte la chitara. În ceea ce privește genul, activez în principal în zona de muzica usoara. Puțin câte puțin, voi prezenta elevului o serie de acorduri si treptata vom invata diferite melodii usoare si mai grele.

Mă concentrez întotdeauna pe construirea încrederii în sine și exprimarea elevului ca muzician, deoarece în predarea mea nu este vorba de a deveni campion mondial, ci în primul rând de a avea o experiență bună cântând la chitara.

Recomand să ne întâlnim o dată pe săptămână și ca elevul să studieze acasă între fiecare lecție. Din experiența mea, acest lucru oferă cel mai mare beneficiu de învățare atunci când există rutine fixe. Cu toate acestea, este important să subliniem că nu este vorba despre datorie, ci despre o experiență și o dezvoltare muzicală bune. Va merge puțin mai încet înainte dacă nu exersați, dar poate fi ușor în același timp, atât distractiv, cât și plin de satisfacții.

· Cum funcționează la început cu un nou elev?

În primul rând, ofer o scurtă conversație de început cu elevul, astfel încât să putem avea o idee despre cine suntem fiecare. Aici voi întreba ce vrea elevul să învețe și care sunt nevoile / dorințele speciale, pentru a afla cum voi fi cel mai bun profesor pentru elev. Recomand în mod obișnuit să cumpărați un pachet de lecții, deoarece sunt cea mai ieftină și utilă soluție, lecțiile neutilizate putând fi rambursate.

· Experiența mea ca profesor

Am 12 ani de experiență în predarea Chitare și cea mai mare experiență o am în predarea copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 7 și 26 ani - dar iau elevi de toate vârstele. Predau de la nivelul de începător până la nivelul de liceu. Nu trebuie să ai emoții dacă nu ai mai cântat niciodată la chitara – cel mai important, este că vrei să înveți!

· Istoricul meu profesional

Cânt la chitara de peste 24 de ani și predau de 12 ani. În plus, am predat la un număr mare de tabere și școli de vară pentru copii. De exemplu: Școala de vară de la Cluj sau alte activitati pe la radio si diferite evenimente. Studiul chitarei l-am început la varsta de 9 ani. De atunci, lucrez cu unii dintre cei mai buni profesori din domeniu.

În ceea ce privește educația universitară, am o diplomă de Licență și una de Master în Arta Muzicala de la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

În calitate de muzician, am realizat numeroase recitaluri în țară și în străinătate.

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Specializare muzică ușoară

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Centru

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!