Dodiez.ro
Ivașcu Ionuț Eduard

Ivașcu Ionuț Eduard

Fără muzică viața ar fi o greșeală.

SalutNumele meu este Edi și predau canto muzică pop elevilor începând cu vârsta de 7 ani.

Ce vă puteți aștepta de la modul meu de predare? 

Pot spune că modul meu de predare este diferit față de tot ce ați văzut până acum. În primul rând, se bazează pe o bună comunicare cu elevul, astfel încât să capete încrederea în sine necesară atunci când interpretează o piesă singur sau în fața unui public. În al doilea rând, vom alege împreună piesele, în funcție de ce vă reprezintă pe fiecare pentru a o putea transmite, chiar și prin fața unui monitor. Vom face totul să pară cât mai simplu și distractiv, astfel încât tot procesul de înțelegere să fie mai ușor. Satisfacția mea ca și profesor este să aduc elevul cel puțin în punctul în care am ajuns și eu. În ceea ce privește genul muzical, activez în muzica ușoară/pop,dar dacă elevul vine cu o idee sunt deschis spre mai multe stiluri pe care le putem aborda împreună. De asemenea, sunt convins că măcar odată te-ai întrebat cum realizează piesele artiștii tăi preferați. Dacă ești interesat putem vorbi la oră și despre mici secrete din industria muzicală. Recomand să ne întâlnim cel puțin o dată pe saptămână pentru o evoluție mult mai rapidă.

Cum începe colaborarea cu un nou elev?

La început vom avea un scurt dialog pentru a ne cunoaște mai bine, iar eu să îmi dau seama ce vom putea lucra în continuare. Voi întreba ce vrea elevul să învețe și care sunt preferințele lui, pentru a putea creea o legatură elev-profesor. Prima lecție se va desfășura online.

Experiența mea ca și profesor

De 2 ani predau canto pop copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. De asemenea, mă pot contacta și peroanele peste 18 ani care sunt la început de drum și vor să învețe tainele muzicii pop.

Istoricul meu personal

Fac canto de la vârsta de 7 ani, iar pe parcurs am lucrat cu mai mulți profesori, îmbunătățindu-mi tehnica vocală și căpătând numeroase informații pe care sunt gata să le împărtășesc și cu voi. Am participat la numeroase festivaluri și concursuri, iar de aproximativ 2 ani mă axez pe partea de producție muzicală și songwriting. În prezent sunt sudent la Universitatea Națională de Muzică din București la secția compoziție jazz,muzică ușoară/canto, anul I.

Dacă te-am facut curios cu anunțul meu te aștept să îmi lași un mesaj și sa pornim călătoria asta împreună

Materii și instrumente - Nivel de liceu

Despre mine

  • Specializare muzică ușoară
  • Conservator
  • Peste 10 ani experiență

Video prezentare

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Colentina

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!