Dodiez.ro
Laura Apostol

Laura Apostol

Te-ai întrebat vreodată cum este să cânți la vioară?

Mă numesc Laura și predau vioară cu mare drag indiferent de vârsta sau nivel. Abia aștept să ne cunoaștem!

 

  • Care e metoda mea de predare?

Îmi place să îmi desfășor activitatea într-un mediu distractiv și relaxant și îmi doresc să ofer studentului un mediu cât mai propice pentru dezvoltarea sa ca muzician. Vom dezbate atât probleme tehnice cât și un repertoriu ales în funcție dorința de și nivelul studentului pe care îl va putea cânta în cadrul unei "serbări"/audiție la finalul fiecărui semestru. Repertoriul poate conține atât piese clasice cât și pop.

Pentru a fi vizibil un progres și pentru ca materialul discutat la oră să nu fie uitat, recomand câte o ședință pe săptămână de câte 60 de minute dar pentru copii până în 7 ani recomand însă doar 30 de minute. Este de mare importanță ca studentul să își dedice timpul studiind și singur până la următoarea noastră întâlnire. În acest mod, din experiența pe care am avut-o până în acest moment, pot spune că studentul va fi mai sigur pe sine iar progresul se va întâmpla mult mai natural și rapid. 

Prioritatea mea este a aduce bucurie prin muzică și a perpetua acest lucru prin studenții mei.

  • Cum se desfășoară prima lecție?

La început îmi place să discut cu elevul pentru a-l cunoaște mai bine. Fiecare om este diferit iar eu consider că predarea trebuie să fie personalizată în funcție de personalitatea studentului. Vom vorbi atât despre dorințele sale cât și despre cum își poate alege mărimea potrivită a instrumentului. În cazul în care elevul deține deja un instrument, voi analiza nivelul său de pregătire anterior. După aceste lucruri vom stabili împreună un orar în care ne vom putea vedea săptămânal. Platforma are diferite oferte, cea mai profitabilă fiind pachetul de lecții iar orele neutilizate pot fi rambursate.

  • Care este experiența mea pedagogică?

Am 4 ani de experiență în predarea viorii începând cu vârste de la 4 până la 65 de ani, deci putem începe acest drum indiferent de vârstă. Niciodată nu este prea târziu pentru descoperirea unei noi pasiuni! Predau îndiferent de nivel, de la începător la avansat iar dacă nu ai mai cântat niciodată la un instrument sau la vioară, stai liniștit! Sunt aici pentru a te ajuta și îndruma pe această cale.

  • Istoricul meu profesional

Studiez vioara de la vârsta de 7 ani. Am absolvit licența în vioară la Universitatea de Muzică din Graz, Austria, loc în care îmi continui în prezent studiile de Master. Pe durata studiilor mele în străinătate am participat la numeroase Masterclassuri unde am avut ca mentori profesori și soliști renumiți precum Silvia Marcovici, Ida Bieler, Elizabeth Kropfitsch, Svetlana Makarova, Liza Ferschtman, ș.a. În ceea ce privește cariera de muzician, am concertat în cadrul orchestrelor de tineret din Austria pe mai multe scene internaționale din Graz, Viena, Linz, Budapesta, Ljubljana precum și în cadrul a diferitor festivale sub bagheta a mai multor dirijori cunoscuți pe plan internațional.

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Peste 3 ani experiență
  • Conservator

Video prezentare

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Valea Cetății

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!