Dodiez.ro
Maria - Antonia Alexandru

Maria - Antonia Alexandru

Lectii de pian si canto

Ca profesor de muzica ma bazez foarte mult pe ce spunea compozitorul George Enescu: 1% talent, 99% munca. 

 

Lectiile de pian la domiciliu sunt organizate astfel incat elevul sa poata dobandi o pozitie sanatoasa la pian, cunostinte puternice de teoria muzicii, capacitate foarte buna de a avansa in aprofundarea unui repertoriu calitativ si placut elevului. Acesta va avea mereu materiale noi pe care vom putea lucra. Materialele sunt extrase din carti sau facute de mine in programe speciale. De asemenea, pentru cei interesati, vom putea invata sa scriem partituri personalizate pe care de asemenea le putem studia la ora.

Lectiile de pian lucrate in mediul online sunt gandite pentru orice nivel al studentului, astfel incat sa pot fi prezenta la ora indiferent de distanta fizica ori impedimentele cu care ne-am intalnit in ultimii cativa ani.

Pentru ca ora de pian sa decurga la nivel profesional, am ales sa lucrez in timp real cu un program in care putem realiza partituri muzicale, putem compune muzica noastra personalizata, putem avea conversatii tematice despre teoria superioara a muzicii si putem de asemenea sa si ascultam muzica pe care am realizat-o impreuna.

Pentru ca orele de pian la distanta sa poata fi realizabile, este nevoie ca studentul sa aiba un instrument la domiciliu pe care putem lucra.

Ce vom invata in aceste ore ?

Vom invata impreuna sa ne cunoastem corpul pentru a-l putea raporta la instrumentul responsabil, vom invata notiuni de teoria muzicii (inaltimile notelor, duratele acestora samd in functie de varsta studentului). 

Lectiile de canto sunt gandite pentru a indruma studentul sa isi cunoasca propriul corp pe care il va folosi sa emita sunetele vocale. Daca instrumentele muzicale dispun de o cutie de rezonanta, cu atat mai mult vom descoperi cum functioneaza cutia noastra de rezonanta (corpul uman). De asemenea, dobandirea unui echilibru emotional la care vom lucra impreuna ne va ajuta sa aducem calitatea vocala la nivelul sau cel mai veridic. 

Studiez canto de peste 10 ani, am avut spectacole atat in tara cat si in afara, am ales sa cant lucrari din mai multe genuri muzicale (muzica clasica, muzica usoara, opereta, muzica de film). Ca sonoritate efectul este diferit, insa odata ce incepem calatoria spre cunoasterea unei tehnici vocale sanatoase vom intelege ca avem la dispozitie toate functiile necesare pentru a ne aduce vocea la cea mai frumosa forma.

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Specializare muzică ușoară
  • Conservator
  • Peste 7 ani experiență

Video prezentare

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Sector 4

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!