Dodiez.ro
Maria Ruxandra  Rus

Maria Ruxandra Rus

Lectii de flaut modern (si nu numai!) pentru toate varstele si nivelurile

Salutare, dragii mei! Eu sunt Ruxandra (Ruxi) si ofer lectii de flaut atat celor curiosi sa descopere acest instrument, cat si celor care doresc sa isi dezvolte si sa isi imbunatateasca abiltatile flautistice deja dobandite. 

Flautistilor interesati de stramosul baroc al flautlui modern, respectiv flautul traversier baroc din lemn, le ofer si posibilitatea de a incerca si de a se initia in acest instrument cu totul si cu totul deosbit.

Iar celor mai mici (copii cu varste cuprinse intre 5 si 7-8 anisori), care sunt la inceput de drum, le stau la dispozitie pentru lectii de Blockflöte, un instrument excelent pentru initierea in universul muzical al instrumentelor de suflat. 

Cate ceva despre mine

Prima mea intalnire cu flautul a fost la varsta de 11 ani. Dupa absolvirea Liceului de Muzica din Cluj-Napoca, am avut fericita sansa de a urma studiile de licenta si masterat la Universitatea de Muzica si Arta dramatica din Graz, Austria, facultate pe care am absolvit-o in anul 2020. Din anul 3 de facultate am inceput sa acumulez experienta in zona pedagogica, activand ca profesoara de flaut (in principal, plus Blockflöte si pian secundar) la diferite scoli de muzica din Austria. In tara am avut sansa de a figura, alaturi de flautistul de renume Matei Ioachimescu, ca profesor de flaut in cadrul a doua cursuri de maiestrie organizate la Bistrita in anul 2018, respectiv la Cluj-Napoca in anul 2020. 

Pe perioada studiilor am avut oportunitatea de a studia ca instrument secundar flautul vechi, instrument care mi-a devenit foarte drag si din tainele caruia as dori sa impartasesc si altor flautisti curiosi si/sau pasionati.

Prima lectie

Lectiile se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta sau nivel de pregatire. Strict pentru a usura citirea textului acestui anunt, ma voi adresa cititorilor la persoana a II-a singular. 

Ca in orice situatie sau tip de relatie, primul contact cu o persoana necunoscuta poate insemna foarte mult si poate fi definitoriu pentru modul in care se va dezvolta ulterior o eventuala colaborare.

Din punctul meu de vedere este asadar foarte important ca prima noastra intalnire sa fie una placuta si amiabila si sa se desfasoare intr-o atmosfera cat mai relaxata si deschisa. Voi raspunde cu drag la orice intrebari si m-as bucura sa aflu la randu-mi cat mai multe despre tine. Vom discuta in primul rand despre interesele si nevoile tale si vom stabili impreuna urmatorii pasi care ar trebui facuti pentru ca tu sa iti atingi intr-un mod cat se poate de satisfacator obiectivele. Scopul meu principal este ca lectiile cu mine sa fie o bucurie si un ajutor pentru tine. 

Unde si cum se desfasoara lectiile?

Lectii de flaut modern si flaut baroc:

  • Online 

  • Offline, la profesor (disponibilitate ocazionala)

Lectii de Blockflöte: Online 

Limbi de predare: romana/engleza/germana

Materiale folosite: Culegeri de specialitate (in special in limba germana, cunostintele de limba nefiind insa necesare), culegeri de duete, alte materiale (studii, piese), culegeri de piese de muzica pop/rock/jazz/de film

Daca ti-am trezit interesul, astept cu nerabdare sa ne cunoastem si sa lucram impreuna! :)

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Conservator
  • Peste 5 ani experiență

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Floresti

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!