Dodiez.ro
Miruna Elena Vidican

Miruna Elena Vidican

Învățăm să cântăm la harpă, să ne bucurăm de sunetele sale minunate și să deslușim tainele muzicii

Bună, sunt Miruna Vidican, harpistă concertistă și profesor de harpă. În muzică și pedagogie mi-am găsit vocația, desfășurând, astfel, cu o desosebită bucurie și plăcere ambele planuri artistice.

  • Ce te poți aștepta de la modul meu de predare

Am o fire deschisă și comunicativă, vom descoperi împreună ceea ce îți dorești, ceea ce îți place și ce stil artistic dorești să aprofundezi. Cu răbdare și într-o atmosferă atractivă și profesionistă, în care metodele de predare sunt adaptate personalității individuale, vârstei și al ritmului de asimilare a informațiilor primite sau al nivelului de pregătire inițial, putem învăța și explora universul sonor harpistic și cel muzical, în general, pornind de la începători până la avansați, nivel profesionist, amatori cu orice vârstă și alegând genul muzical preferat - muzică clasică, muzică celtică, muzică de film, muzică ușoară, predând atât pe harpa cu pedale, de orchestră, cât și pe cea cu leviere, harpa celtică. 

Pentru mine este deosebit de important să înțelegem ceea ce lucrăm pentru a putea deschide orizontul creativ personal și a descoperi posibilități de exprimare instrumentală inedite și potrivite fiecărei persoane, într-o formă calmă și plăcută, prin urmare, fiecare informație va fi explicată prin argumentarea sa teoretică și emoțională. În vederea asimilării cât mai eficiente a deprinderilor specifice harpei, recomand cursurile de o oră sau o oră și jumătate, în general, cu excepția grupei de vârstă între 5 - 7/8 ani, pentru care este util cursul de 40 de minute.

  • Despre experiența mea ca profesor

De mică mi-am dorit să fiu profesor și, deși, în mod profesionist, visul meu s-a concretizat acum 16 ani, pot spune că întotdeuna am practicat menirea de a dărui ceea ce știu altor oameni. Pe parcursul anilor, în lucrul cu copiii, am reușit să obținem, împreună, rezultate deosebite atât la nivel individual - dezvoltarea și evoluția personală, cât și la nivel profesionist - evidențiind harpa pe plan național și internațional. Pe lângă experiența dobândită în cadrul cursurilor vocaționale, am realizat cursuri de inițiere în lumea harpei, adresate amatorilor de orice vârstă și din orice domeniu de activitate.

  • Istoricul meu profesional

Fiind pasionată de harpă, de muzică și de psihopedagogie, încerc în permanență să fiu conectată la lumea muzicală și pedagogică în continuă evoluție și descoperire. Atât ca instrumentistă, cât și ca profesor, prin copiii și oamenii cu care am lucrat, am desfășurat activități concertistice, am participat la concursuri și la cursuri de formare profesională cu personalități de renume internațional de la care am învățat ca instrumentist și profesor. Împreună, am reușit să ne bucurăm de succesele dobândite pornind de la mediul natural - Parcuri, Festivaluri, Catedrale -, culminând pe marile scene muzicale și în mediul online - Massmedia, Radio. Am încercat să acoperim o paletă cât mai largă de manifestare a sonorității harpistice solistice, camerale, orchestrale, instrumental-vocale. Pentru mai multe detalii și informații, puteți accesa www.mirunavidican.com

Abia aștept să ne cunoaștem!

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Conservator
  • Peste 10 ani experiență

Video prezentare

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Mall Vitan

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!