Dodiez.ro
Oana-Alexandra Curutiu

Oana-Alexandra Curutiu

Vocea este cel mai important instrument, te invit să pășești alături de mine în călătoria muzicală, descoperindu-ți propria voce!

Numele meu este Oana, predau canto și pian, predau atât pentru copii, începând cu vârsta de 7 ani, cât și pentru adolescenți și adulți.

Am absolvit Liceul de Muzică din Cluj-Napoca și Academia de Muzică la secția canto-clasic, urmând ca mai apoi să încep să îmi desfășor munca în alt domeniu, de curând am fost voluntar în cadrul Operei Romane din Cluj-Napoca, dorind ulterior să ma axez pe predat.

Sunt o fire empatică, răbdătoare și deschisă, astfel încât ședințele să fie cât mai relaxante și productive. Sunt  specializată atât în canto clasic cât și în muzică ușoară, jazz. Pentru a vedea dezvoltarea elevului recomand frecventarea lecțiilor/sesiunilor, precum și colaborarea pe o perioadă lungă de timp.

1.     Cum va derula colaborarea noastră?

Ne consultăm împreună în legătură cu stilul muzical ales, precum și cu privire la repertoriul pe care îl vom realiza împreună. De asemenea, vor fi realizate planuri de lecție pentru a observa împreună pașii minunați pe care I-am parcurs împreună.Predarea va avea loc în mediul online.

Dacă ți-am stârnit interesul te aștept să lucrăm împreună!

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Specializare jazz
  • Specializare muzică ușoară
  • Conservator

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Marasti

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!