Dodiez.ro
Patricia Maria Niculae

Patricia Maria Niculae

I think that any young drummer starting out today should get himself a great teacher and learn all there is to know about the instrument that he wants to play.

I think that any young drummer starting out today should get himself a great teacher and learn all there is to know about the instrument that he wants to play. (Buddy Rich)

Buna, eu sunt Patricia, sunt studenta in anul III la Conservatorul din Bucuresti, Facultatea de  Interpretare Muzicala - Percutie, fac parte ansamblul Power vibes si te pot ajuta sa descoperi lumea minunata a percutiei, indiferent de ce varsta ai avea. 

Ce vă puteți aștepta de la modul meu de predare?

Consider ca invatarea unui instrument trebuie sa fie o experienta relaxanta, interactiva si sa contribuie la consolidarea increderii de sine. 

Chiar daca te poti gandi ca este anevoios sa inveti acest instrument, pentru  inceput, recomand folosirea unui practice pad si a unui set de bete. In functie de ce instrument de percutie vrei ca tu sau copilul tau sa invete, recomand sa ai si un set de tobe si alte instrumente de dimensiuni mici de percutie, insa pot contribui si eu cu o serie dintre acestea. 

Sunt specializata in orice gen, clasic, jazz, pop-rock. 

Pentru a profita la maximum de predare, recomand ca frecventa lectiilor sa fie saptamanala. 

Cum începe colaborarea cu un nou elev?

La prima lectie, putem discuta despre experienta ta, ce gen doresti sa abordezi, cum vor decurge lectiile, care sunt telurile tale (daca ti-ai setat vreunul). De asemenea, vom discuta unde anume vrei sa aiba loc predarea si care este situatia instrumentelor de percutie, daca ai deja propriul instrument sau ai nevoie de ajutor si indrumare. 

Experienta mea ca profesor

Sunt o persoana foarte prietenoasa, comunicativa si flexibila, asa ca imi adaptez modul de predare la elev, varsta acestuia si nevoile de invatare. Fie ca vrei sa inveti individual un instrument de percutie, fie ca vrei sa ai o activitate distractiva alaturi de copilul tau, predau elevilor de orice nivel de pregatire si varsta, ofer lectii individuale sau familie. 

Istoricul meu profesional

Am inceput studiul percutiei clasice, in particular, din timpul liceului. Ca studenta la Conservatorul din Bucuresti, am luat parte la numeroase recitaluri, concursuri si am colaborat cu orchestre nationale din toata tara. Ca membra a ansamblului de percutie Power Vibes am participat la concerte, festivaluri si concursuri in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu si alte orase. Complementar studiilor instrumentale, tin sa mentionez ca am avut rezultate deosebite in studiul teoriei muzicale, asa ca daca alegi sa studiem impreuna vom aprofunda si dimensiunea aceasta. 

De abia astept sa ne distram impreuna descoperind percutia!  

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Specializare jazz
  • Specializare muzică ușoară
  • Conservator

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : 1 Mai

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!