Dodiez.ro
Patricia Predușel

Patricia Predușel

Vioara, regina instrumentelor

Numele meu este Patricia. Ai peste 5 ani? Vrei să înveți să cânți la vioară sau să înveți teoria muzicii? Sunt aici să învățăm împreună!

Ce vă puteți aștepta de la modul meu de predare?

Predau vioara de 15 ani, lucrând cu copii de toate vârstele. Lecțiile sunt adaptate pentru orice vârstă. Cu cei foarte mici folosesc o mulțime de joculețe distractive cu mici “recompense” ca premii.

Predau muzica clasică exemplificând mereu elevilor și încurajând orice încercare.

Recomand ca primul an de învățare să se desfășoare față în față la domiciliul elevului (doar în București), ca deprinderile să se formeze corect de la început. Ce învățăm în timpul orelor trebuie repetat și acasă pentru aprofundare. Progresul depinde de cât de mult timp ești dispus să aloci studiului individual.

Cum începe colaborarea cu un nou elev?

Pentru elevii noi, la prima întâlnire putem să discutăm despre ce-și dorește elevul să învețe să cânte la vioară și ce mărime de instrument i s-ar potrivi mai bine. În funcție de asta, eu îmi pot organiza lecțiile cât mai optim. Pentru un sunet frumos, recomand cumpărarea unei viori și accesorii de calitate. Pot oferi sprijin în alegerea instrumentului dacă ai nevoie.

Experiența mea ca profesor

Încă de la debut, mi-am propus să fac copiii să se simtă confortabil la orele mele, să transformăm studiul la vioară în repetiții cât mai amănunțite, să rezolvăm împreună problemele tehnice, ca să putem obține rezultatele dorite.

Istoricul meu profesional

Am început vioara la 6 ani în cadrul Școlii de muzică nr.5 din București, apoi am urmat Liceul de muzică Dinu Lipatti. Mi-au placut în mod egal și vioara și teoria (la care am fost olimpică pe țară). Pentru că nu m-am putut hotarî ce facultate să urmez, am dat admitere și la Facultatea de Pedagogie, și la cea de Interpretare Muzicală, fiind admisă la ambele. Am ales cu convingere vioara. Din timpul studenției am cochetat cu folclorul, fiind membră a Ansamblului Doina al Casei de Cultură a Studenților din București, formație cu care am vizitat multe țări (Spania, Turcia, Polonia, Slovenia, Elveția, Austria, Marea Britanie, Italia, etc.) participând la diverse festivaluri internaționale. După absolvirea Universității Naționale de Muzică, am început să predau vioara în cadrul Școlii Gimnaziale de Arte Iosif Sava, unde activez și în prezent. În timpul liber imi place să descopăr muzica de cameră în diferite formații și de 7 ani sunt membru permanent al Orchestrei Inginerilor „Petru Ghenghea”, fiind șef de partidă vioara a II.

Te aștept să ne cunoaștem mai bine !!!

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Conservator
  • Peste 10 ani experiență

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Sector 3

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!