Dodiez.ro
Roxana Ghermet

Roxana Ghermet

O vioară mică...poți avea!

Mă numesc Roxana și ador să lucrez cu copiii, dar și cu elevi dornici să învețe să cânte la vioară. Îmi doresc să împărtășesc din experiența mea, iar cel mai frumos mod de a face acest lucru este predatul. Te aștept la cursurile mele!

Ce vă puteți aștepta de la modul meu de predare?

Fiecare instrument are dificultățile sale, la fel și vioara. Pe tot parcursul procesului de învățare vom experimenta și ne vom antrena, în scopul acomodării cu acest instrument, care nu beneficiază de cea mai confortabilă poziție. Pe lângă acest fapt, ne putem folosi de diversitatea materialelor pentru a te regăsi cât mai mult în proces.

Cum începe colaborarea cu un nou elev?

În primul rând sunt interesată de direcția pe care elevul o dorește, este pasiune sau dorință de progres profesional? Apoi putem discuta detalii legate de instrument, dacă are sau nu unul și dacă este bine pus la punct, pentru a ne putea apuca de treabă.

Înainte de a începe orele, prefer să ieșim la o cafea pentru a ne cunoaște mai bine, însă putem vorbi puțin și prin chat, înainte de a programa o oră.

Experiența mea ca profesor

Una dintre cele mai frumoase experiențe a fost în cadrul unei asociații, deoarece ne-am creat o mică comunitate...și unde sunt mulți, puterea și veselia crește. Experiența mea este de aproximativ 3 ani, timp în care am lucrat cu diferite grupe de vârstă de la copii de 5 anișori la studenți de 20 și ceva de ani. Vârsta nu contează, ce contează pentru mine este pasiunea, timpul este prețios, și ar fi ideal să îl investim în ce ne face fericiți.

Istoricul meu profesional

Dorința de progres mi-a îndrumat pașii spre diverse orașe, astfel mi-am început studiile muzicale la Reșița, am absolvit liceul și facultatea în Timișoara, iar studiile de masterat la Cluj.

Materii și instrumente - Orice nivel

Despre mine

  • Specializare muzică clasică

Video prezentare

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Valea Frumoasei

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!