Dodiez.ro
Teodora Moise

Teodora Moise

Lecții pian, teorie muzicală și educație muzicală

Predau pian și teorie muzicală. Lucrez de peste 3 ani cu elevi de la 5 ani până la aproape 40 de ani. 

Ofer și lecții de teorie muzicală și armonie pentru elevii de la școlile și liceele de muzică, sau pentru cei care doresc să aprofundeze domeniul. De anul acesta am început să fac pregătire pentru admiterea la (la licee, sau la liceul) de muzică.

Îmi place să ajut cu tot ce pot oferi, iar când predau simt că ajut oamenii să înțeleagă mai bine domeniul respectiv.

Încerc să găsesc metode de predare cât mai apropiate stilului de învățare al fiecărei persoane. Sunt atentă la detalii și la fiecare lecție analizez de ce este nevoie pentru ca elevul să înțeleagă mai bine o noțiune din ritm sau cum să înțeleagă mai bine linia melodică, nuanțele. Concep fișe de lucru pentru nivelul și vârsta oricărui elev, fișe care ajută la înțelegerea și aprofundarea noțiunilor învățate.

La cererea părinților pot face un mini-suport de curs în care explic acestora, în cadrul general, cum să își poată verifica sau ajuta copiii la temele pentru acasă și să poată lucra cu copiii în plus, dacă doresc

Când lucrez cu copiii primesc o stare aparte, de bine și se formează o relație de prietenie, nu doar una profesională.

Cu unii dintre elevii cărora le predau am participat la concursuri de interpretare unde, la nivel național, au obținut premiile I și II.

Prima ședință va fi una de de acomodare, în care încercăm să aflăm câteva elemente importante în legătură cu copilul: dacă îi place muzica, dacă are ureche muzicală, respectiv memorie muzicală.  

Sunt absolventă a Liceului de Arte „Margareta Sterian” Buzău, secția pian principal. Apoi am urmat cursuri de licență și master la Universitatea Națională de Muzică București, secția Muzicologie. Tot în cadrul Universității Naționale de Muzică București am absolvit și ambele module de pregătire psihopedagogică. 

 

 

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Peste 3 ani experiență
  • Conservator

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Dristor

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!