Dodiez.ro
Vlad Alexandru  Robu

Vlad Alexandru Robu

Toate sunetele posibile răsună în clapele de la pian!

Va rog să mă contactați înainte de a achiziționa o lecție! Numele meu este Vlad. Predau pian și canto clasic cu mare pasiune elevilor de toate vârstele și toate nivelele, de peste 5 ani. 

·      Ce te poți aștepta de la modul meu de predare? 

În modul meu de predare, subliniez că trebuie să fie în primul rând distractiv ca elevul să învețe să cânte la pian sau vocal. În ceea ce privește genul, activez în principal în zona clasică, însă sunt deschis dacă copii vor de exemplu să învețe coloane sonore din filme de desene animate. Puțin câte puțin, voi prezenta elevului o serie de tehnici care pot fi folosite atât pentru a învăța să cânte muzica compusă de cei mai mari compozitori, cât și pentru a compune propria lor muzică. De asemenea, poți învăța să improvizezi sau să te acompaniezi la pian în timp ce cânți vocal. 

Mă concentrez întotdeauna pe construirea încrederii în sine și exprimarea elevului ca muzician, deoarece în predarea mea nu este vorba de a deveni campion mondial, ci în primul rând de a avea o experiență plăcută cântând la pian sau vocal.

Recomand să ne întâlnim o dată pe săptămână și ca elevul să studieze acasă între fiecare lecție. Din experiența mea, acest lucru oferă cele mai mari beneficii pe termen lung, atunci când există rutine fixe. Cu toate acestea, este important să subliniez că nu este vorba despre o datorie, ci despre o experiență și o dezvoltare muzicală bune. Va merge puțin mai lent la început dacă nu exersezi, dar cu timpul va deveni un obicei și va deveni atât distractiv, cât și plin de satisfacții.

·      Cum funcționează la început colaborarea cu un nou elev? 

În primul rând, am o scurtă conversație de început cu elevul, astfel încât să ne putem cunoaște mai bine. Aici voi întreba ce vrea elevul să învețe și care sunt nevoile / dorințele sale, pentru a afla cum pot fi cel mai bun profesor pentru acel elev. Cu aceeași ocazie, putem aranja o zi și oră pentru prima lecție, care poate avea loc la mine acasă, acasă la elev, sau online. După prima lecție, dacă există chimie, recomand în mod obișnuit ca elevul să cumpere un pachet de lecții, deoarece sunt cea mai ieftină și utilă soluție, lecțiile neutilizate putând fi rambursate.

·      Despre experiența mea ca profesor 

Am peste 5 ani de experiență în predarea pianului și cea mai mare experiență o am în predarea copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani - însă predau elevilor de toate vârstele. Predau pian de la nivelul de începător până la nivel de liceu. Canto, la nivel de conservator - profesionist. Nu trebuie să ai emoții dacă nu ai mai cântat niciodată la pian sau vocal – cel mai important, este că vrei să înveți! 

·      Istoricul meu profesional 

Cânt la pian de peste 20 de ani și predau de peste 5 ani. În plus, am predat la un număr foarte mare de elevi și am organizat 2 recitaluri de clasă anual pentru elevii mei. În ceea ce privește educația mea, am o diplomă de licență și una de master cu pedagogie de la Academia Regală de Muzică din Copenhaga, Danemarca și sunt absolvent al Liceului de Muzică "George Enescu" din București.

În calitate de muzician, am realizat numeroase recitaluri în țară și în străinătate. Am lucrat cu cei mai buni profesori din industrie și am concertat în Danemarca, Italia, România, Anglia și China.

Trimite-mi un mesaj dacă vrei să auzi mai multe și putem avea o discuție relaxată. Abia aștept să te întâlnesc!

Despre mine

  • Specializare muzică clasică
  • Conservator
  • Peste 5 ani experiență

Video prezentare

Lecții și prețuri

Alege instrumentul

Alege durata

Alege numărul de lecții

Contact profesor

  • Zona : Turda cu Ion Mihalache

Mesaj catre profesor

Trebuie să fii autentificat cu un cont de elev pentru a putea trimite un mesaj către un profesor!