Dodiez.ro

Termeni si condiții

Termeni si condiții

www.dodiez.ro este denumirea comercială a DODIEZ PLATFORM S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Strada Turda Nr.129, bl.1, sc.1, et.3, ap.12, sector 1, Bucuresti, CUI: 43528558, Nr. înregistrare: J40/179/2021, denumită în continuare “societatea”.

Navigarea pe platforma www.dodiez.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de mai jos.

Informații personale 

Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de către dumneavoastră se face prin completarea formularului de contact din site. În lipsa completarii acestui formular, platforma www.dodiez.ro nu stochează sau prelucrează datele dvs.

Securitatea datelor personale 

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către societate pentru a vă contacta înapoi, prin e-mail, poștă sau telefonic.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Societatea se angajează în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și societate.

Această platformă folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Societatea se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@dodiez.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Societatea certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere societății să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere societății să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere societății să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Drepturi de autor

Întregul conținut al platformei www.dodiez.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – sunt proprietatea societății și a furnizorilor săi și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul societății a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la platformă

Societatea garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe această platformă și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral paltforma, de a reproduce parțial sau integral platforma, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata platforma în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății fără acordul scris prealabil al acesteia. 

Descrierea serviciilor / produselor 

Prin platforma DoDiez.ro, elevii pot cumpăra lecții de muzică de la profesorii înscriși pe platformă. Serviciile de predare pot fi achiziționate în mod direct, de pe platformă. Ele nu se negociază, având un preț prestabilit. 

Prețuri și tarife diferențiale

Profesorii de pe platforma DoDiez.ro oferă lecții de muzică cu durata de 20, 30, 45, 60 și 90 de minute. Acestea pot fi achiziționate ca lecții singulare sau pachete de lecții.

Tarifele sunt stabilite în funcție de prețul pieței și adaptate nevoilor tuturor tipologiilor de elevi. Pentru administrare și marketing, platforma DoDiez.ro va percepe un comision diferențial, în funcție de tipul pachetului de lecții.

Tarifele diferențiale sunt stabilite în funcție de nivelul profesorului, experiența sa profesională și academică, vechimea sa pe platformă, de limbile străine de predare și alte abilități. 

Mai jos găsești o prezentare generală a tarifelor pentru lecțiile singulare de 60 de minute, pe cele 5 niveluri diferite de preț. Prețurile sunt afișate fără reducerile care pot fi obținute la achiziționarea unui pachet de lecții. Este important de reținut că majoritatea profesorilor oferă mai multe durate de lecție diferite:

Prețuri                                    60 min.                                30 min.    

     1     

                              78 lei                      

                39 lei                 

     2     

                             104 lei                     

                 52 lei                

     3     

                              130 lei                    

                  65 lei               

     4     

                              156 lei                    

                  78 lei               

     5     

                              194 lei                    

                  97 lei               

 

La cumpărarea unui pachet de lecții, se oferă o reducere de până la 20% în comparație cu prețul lecțiilor singulare. 

  • La cumpărarea a 5 lecții,  se oferă o reducere de 10%. 

  • La cumpărarea a 10 lecții,  se oferă o reducere de 15%. 

  • La cumpărarea a 20 de lecții, se oferă o reducere de 20%.

*La prețurile prezentate nu se aplică TVA, societatea fiind o firmă neplătitoare de TVA. 

Informații generale despre plată 

Toate lecțiile singulare și pachetele de lecții trebuie plătite în avans. Acestea trebuie plătite în avans pentru a se asigura că profesorilor li se poate garanta întotdeauna un venit pentru serviciile oferite. Plata lecțiilor trebuie întotdeauna efectuată prin sistemul de plăți online securizat al DoDiez.ro și nu trebuie efectuată în numerar sau prin transfer privat către contul bancar al unui profesor sau alte metode similare. Pe DoDiez.ro puteți plăti cu Carduri debit / credit Visa și Mastercard, emise în România și alte țări UE - deținute de persoane fizice. Plata serviciilor se efectuează prin procesatorul de plăți, Netopia, oferit de Netopia Payments.

Pentru informații suplimentare privind plata, puteți apela sau scrie la birou în orice moment. Lecțiile neplătite în termen de 24 de ore înainte de începerea programată a lecției vor fi anulate automat. Cu toate acestea, ele pot fi reprogramate de către profesor dacă elevul dorește acest lucru.

Supliment / taxă de transport 

Vă rugăm să rețineți că poate exista o taxă de transport de 0-50 lei dacă predarea are loc la domiciliul elevului. Profesorul trebuie să precizeze care este suplimentul de transport înainte de prima lecție. 

Litigii 

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestor servicii va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Termeni și condiții pentru lecțiile singulare 

Durata lecției: Elevul și profesorul sunt de acord asupra duratei lecțiilor. 

Rezervarea și plata lecțiilor: lecțiile singulare sunt rezervate și plătite în mod continuu. La rezervarea unei lecții noi, elevul va primi o confirmare prin e-mail împreună cu o cerere de plată. 

Rambursarea și dreptul de retragere: Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor cu profesionistii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, art. 9, rambursarea sumei reprezentand lecția/lecțiile achitate și care nu vor mai fi efectuate, se va realiza în termen de 14 zile de la data la care elevul solicita aceasta, dacă solicitarea a fost făcută cu 7 zile înainte de data stabilită pentru efectuarea lecției/lecțiilor. Citiți mai multe aici.

Politică de anulare: Dacă elevul este împiedicat să participe la o lecție, elevul trebuie să anunțe profesorul cât mai curând posibil. Dacă anularea este anunțată cu o notificare de mai mult de 24 de ore, lecția poate fi mutată la o altă dată, la care profesorul și elevul sunt de acord. Dacă este anulată cu mai puțin de 24 de ore înainte de începerea lecției, lecția nu poate fi rambursată sau reprogramată. Profesorii își petrec timpul pregătindu-se pentru lecții și, din motive legate de programul și condițiile de lucru, este rezonabil ca aceștia să își poată cunoaște programul de lucru cu cel puțin 24 de ore în avans. De asemenea, dacă lecția este anulată în mai puțin de 24 de ore, profesorul nu mai poate stabilii o altă lecție cu un alt elev, veniturile sale pentru acea oră sunt prin urmare pierdute. 

Termeni și condiții pentru pachetele de lecții

Majoritatea elevilor noștri cumpără un pachet de lecții după prima lecție. Odată ce un elev a achiziționat un pachet de lecții, acest elev poate programa în mod regulat lecții cu profesorul său, care le va rezerva în calendarul de pe platformă. La cumpărarea unui pachet de lecții, se oferă o reducere de până la 20% în comparație cu prețul lecțiilor singulare. 

La cumpărarea a 5 lecții,  se oferă o reducere de 10%. 

La cumpărarea a 10 lecții,  se oferă o reducere de 15%. 

La cumpărarea a 20 de lecții, se oferă o reducere de 20%.

Acord de plată automată pentru pachetele de lecții 

Când a fost utilizată ultima lecție din pachetul de lecții, acesta este/poate fi realimentat automat și plata este dedusă din cardul de plată înregistrat pe platformă. Acest lucru asigură faptul că elevii își pot continua lecțiile atât timp cât doresc, fără a fi nevoie să se conecteze și să se înscrie din nou de mai multe ori. Scopul este de a deranja cât mai puțin elevii atunci când au un parcurs bun. Elevii sunt anunțați prin e-mail înainte de alimentarea pachetului de lecții și se pot dezabona de la acordurile de realimentare din profilul lor de elev în orice moment. Lecțiile neutilizate pot fi rambursate până la 1 an de la data cumpărării. Desigur, acest lucru se aplică și în cazul în care un elev nu a folosit toate lecțiile din pachet și dorește să renunțe după realimentarea automată a unui pachet de lecții.

Durata lecției: Elevul și profesorul sunt de acord asupra duratei lecțiilor. Vă rugăm să rețineți că, dacă cumpărați un pachet de lecții pentru 60 de minute, aceste lecții nu pot fi împărțite în două lecții de 30 de minute. Dacă cumpărați un pachet de lecții de 30 de minute, puteți alege să utilizați 2 lecții simultan. Lecțiile trebuie rezervate  în două lecții de 30 de minute, care se află una după alta. 

Valabilitate: Pachetele de lecții sunt valabile 12 luni de la data cumpărării. Dacă un elev  trebuie să aibă valabilitatea pachetului său de lecții extins, el / ea trebuie să contacteze dodiez.ro  înainte ca acesta să expire. 

Rezervare și plată pentru lecții: Prin achiziționarea pachetelor de lecții, elevii pot aranja regulat noi ore cu profesorul lor. Când o nouă lecție este rezervată, aceasta va fi plătită automat cu o lecție din pachetul de lecții al elevului, iar elevul va primi un e-mail de confirmare. 

Plată în rate: Elevul poate împărți plata pentru pachetele de lecții în trei rate fără costuri suplimentare. Elevul trebuie pur și simplu să aleagă să plătească în trei rate în fereastra de plată atunci când trebuie să plătească pentru lecții. Pentru a putea plăti în rate, trebuie să plătiți cu un card de credit. Prima tranșă se plătește imediat, a doua tranșă se deduce din card după o lună și ultima tranșă se deduce din card după două luni. 

Rambursare și dreptul de retragere: dacă un elev dorește să schimbe profesorul și să i se lase lecții din pachetul său, atunci este posibil să primiți rambursarea valorii lecțiilor rămase. Elevul poate cumpăra apoi lecții de la un alt profesor de pe platformă. Dacă elevul dorește să înceteze cu totul predarea, lecțiile rămase pot fi rambursate până la 12 luni după expirarea lor. Elevul trebuie pur și simplu să contacteze DoDiez prin telefon sau e-mail, dacă elevul dorește acest lucru. 

Politica de anulare: În cazul în care un elevul este împiedicat să participe la o lecție, elevul  trebuie să își anunțe profesorul cât mai curând posibil. Dacă elevul își anunță profesorul cu cel puțin 24 de ore în avans, este posibil să mutați lecția într-o altă zi. Dacă elevul anulează lecția cu mai mult de 24 de ore înainte de începerea lecției, lecția elevului nu va fi rambursată. Profesorii dedică timp pregătirii lecțiilor și, din motive legate de programul și condițiile de lucru, este rezonabil ca aceștia să își poată cunoaște programul de lucru cu cel puțin 24 de ore în avans. În caz de forță majoră, recomandăm elevului și profesorului să se raporteze la cazul specific în comun. În cazul în care profesorul intră în concediu de maternitate, raportează o boală de lungă durată, demisionează sau alte motive asemănătoare, oferim elevului o rambursare a lecțiilor neutilizate. 

Siguranță și considerație / Reguli de conduită

Zero toleranță

Noi cei de la DoDiez.ro avem zero toleranță pentru un comportament care poate fi interpretat în orice mod ca fiind agresiv, violent, abuziv, discriminatoriu sau similar. În cazul în care apar episoade ale unui astfel de comportament, vom lua toate măsurile necesare pentru a ne asigura că nu se va mai repeta.

Verificarea și certificarea profesorilor

Noi cei de la DoDiez.ro, solicităm profesionalism din partea profesorilor noștri. Înainte de începerea colaborării, toți profesorii sunt verificați și evaluați. Aceștia sunt aprobați în funcție de experiența și educația profesională. DoDiez.ro se asigură că toți profesorii colaboratori au cazier fiscal curat și nu au antecedente penale înainte de aprobarea lor pe platformă. Noi cei de la DoDiez.ro, facem tot ce putem pentru a ne asigura că toți profesorii de muzică asigură predare de cea mai înaltă calitate. În cazul în care un elev este însă nemulțumit de predare, personalul de la birou este dispus să vă ajute. Biroul poate fi contactat atât pe WhatsApp, prin telefon, cât și prin e-mail. 

Reguli în ceea ce privește spațiile de predare 

În ceea ce privește facilitățile spațiilor de predare, am creat instrucțiunile de mai jos. Cerem atât elevilor, cât și profesorilor să se familiarizeze cu ele și să le respecte.

Electricitate: Persoana a cărei casă sau sală de repetiții unde se desfășoară lecția, este responsabilă de asigurarea faptului că toată energia electrică utilizată în timpul predării este legală, sigură și utilizată corespunzător. 

Animale de companie: Persoana a cărei casă sau sală de repetiții unde se desfășoară lecția, trebuie să informeze în prealabil dacă există animale de companie în jur în timpul predării. Îți recomandăm să luați în considerare cât mai multe aspecte precum: fobii și / sau alergii.

Oaspeți / rezidenți: Elevul / profesorul trebuie informat în prealabil dacă alte persoane sunt prezente în casă sau în sala de repetiții în timp ce lecția este în desfășurare. Desigur, părinții sunt întotdeauna bineveniți și pot să fie prezenți în timp ce copiii lor sunt la lecție.

Toaletă: Îți recomandăm să informezi întotdeauna despre toaletă la prima lecție. Dacă nu există toaletă cu încuietoare, acest lucru trebuie informat în prealabil. 

Accesibilitate:  Îți recomandăm să informezi despre oportunitățile de accesibilitate pentru persoanele cu dificultăți de mers sau cu dizabilități înainte de prima lecție, în cazul în care acest lucru este relevant. 

Acoperire mobilă: Elevul / profesorul trebuie să anunțe în prealabil dacă nu există acoperire mobilă în casă sau în sala de repetiții. 

Fumatul: Dacă se fumează în camera în care se desfășoară predarea, acest lucru trebuie informat în prealabil. Fumatul este interzis în timpul desfășurării lecției.  

Tipul camerei: Nicio lecție nu trebuie organizată într-o cameră care este, de asemenea, utilizată în mod clar ca dormitor. 

Procesarea datelor cu caracter personal

Datele personale introduse de către cumpărator vor fi folosite de societate numai în scopul declarat al acestei platforme. Informațiile din formularul de contact sunt necesare pentru a vă răspunde solicitărilor.

Societatea garantează confidențialitatea tuturor informațiilor. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează platforma www.dodiez.ro, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al societății prin rețeaua internă. Platforma  www.dodiez.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul societății. În cazul pierderii de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este concepută și găzduită platforma www.dodiez.ro, societatea nu-și asumă nicio responsabilitate.

Aici poți citi despre cum prelucrăm datele cu caracter personal. DoDiez.ro își rezervă dreptul de a utiliza poze / videoclipuri realizate la lecții, pentru concerte etc. în broșurile, comunicatele de presă, afișele, platforma web și social media ale DoDiez.ro. Cu toate acestea, te vom informa în prealabil dacă filmăm și, desigur, va fi întotdeauna posibil să refuzi să fi pozat sau filmat. 

Politica privind procesarea datelor cu caracter personal: Colectăm și procesăm următoarele informații atunci când te înregistrezi ca elev pe platforma la DoDiez.ro: 

  • Nume și prenume

  • Adresa de e-mail 

  • Numărul de telefon

Când informațiile tale personale sunt colectate prin intermediul DoDiez.ro, cerem întotdeauna mai întâi consimțământul tău. Nici o informație nu este transmisă unor terțe părți și, desigur, ai dreptul să afli ce informații au fost înregistrate despre tine., cf. Legii cu privire la datele cu caracter personal. Întrebările legate de acest lucru sunt adresate către DoDiez.ro prin e-mail la: contact@dodiez.ro.

Înregistrăm doar informațiile personale necesare pentru a putea menține cel mai înalt nivel de servicii posibil. Informațiile personale sunt înregistrate la DoDiez.ro / DoDiez Platform S.R.L. și stocate timp de cinci ani, după care informațiile sunt șterse. În plus, colaborăm cu o serie de alte companii care stochează și procesează date. Companiile prelucrează informații numai în numele nostru și nu le pot utiliza în niciun alt scop. 

Lucrăm numai cu procesoare de date din UE sau din țări care se asigură că datele tale sunt protejate. 

Managerul de date de la DoDiez.ro poate fi contactat prin  contact@dodiez.ro 

Ai dreptul de a fi informat cu privire la ce informații prelucrăm despre tine. Dacă crezi că informațiile sunt inexacte, ai dreptul să le corectezi.. În unele cazuri, avem datoria de a șterge datele tale cu caracter personal dacă soliciți acest lucru. Spre exemplu dacă datele tale nu mai sunt necesare în scopul pentru care urma să le folosim. De asemenea, ne poți contacta dacă crezi că datele tale personale sunt procesate cu încălcarea legii. Ne poți scrie la: contact@dodiez.ro

Dreptul la reclamație

Dacă, în calitate de consumator, dorești să te plângi de achiziția ta, trebuie să ne contactezi (introdu informațiile de contact pentru persoana / unitatea relevantă în magazinul online). Dacă nu reușești să găsești o soluție, poți trimite o reclamație la: ANPC.

Dacă locuiești într-o altă țară a UE decât România, poți depune o plângere pe portalul de reclamații online al Comisiei Europene aici.

Politica Cookies 

Prin utilizarea DoDiez.ro accepți utilizarea cookie-urilor. Un cookie este un mic fișier de date care ține evidența a ceea ce se întâmplă în timpul unei vizite și permite sistemului să recunoască computerul. 

Un cookie nu este un program și nu conține viruși. 

www.dodiez.ro folosește diverse tehnologii (module de tip cookie) pentru a colecta, stoca și prelucra informații atunci când accesați acest site. Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tabletă etc.) și este instalat prin solicitara emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome). ”Cookie”-urile nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu pot accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal și nu identifică personal utilizatorii de internet. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Cookie-uri folosite 

Platforma  www.dodiez.ro folosește doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune și fixe. Cookie-urile fixe sunt fișiere ce rămân pe terminalul utilizatorului până ce sunt șterse manual de către utilizator sau expiră perioada setată în parametri.

Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare ce rămân pe terminalul utilizatorului până ce expiră sesiunea sau este închis browserul.

Cookie-urile de performanță

Acest tip de Cookie nu colectează date despre dvs. el este folosit pentru a colecta informații despre modul de utilizare al platformei, paginile cel mai frecvent utilizate, etc.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

Acesta permit monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza și cât de des o fac. Atâta timp cât nu sunteți înregistrat pe această platformă, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic.

Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor? 

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui site web să recunoască un browser.

Webserverul va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters. Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet (ex: setările limbii în care se dorește accesarea unui site, păstrarea unui user logat etc.)

www.dodiez.ro folosește o conexiune securizată            

Certificatul SSL (https) instalat pe acest domeniu web, asigură siguranța navigării și reduce riscul la vulnerabilități. 

Responsabilitate și contact 

DoDiez.ro asigură un standard ridicat prin colaborarea sa cu profesori cu experiență, educație, cazier judiciar fără antecedente penale și atestate pentru predare copii. DoDiez.ro își asumă responsabilitatea pentru lecțiile de muzică oferite pe platformă. Dacă un elev este nemulțumit de predare, DoDiez.ro trebuie contactat imediat la telefon 0721 057 504 și 0726 761 481, sau prin e-mail: contact@dodiez.ro.

Serviciul cu clienții

Ai întrebări? Ești întotdeauna binevenit să ne contactezi prin e-mail: contact@dodiez.ro, pe WhatsApp sau la telefon: 0721 057 504 și 0726 761 481,  în timpul orelor de relații cu clienții ale biroului: Luni - Vineri 9:00 - 17:00. Suntem disponibili să te ajutăm.